Skip to main content

Αποχωρεί από τη Μαρσέιγ ο Μαρθελίνο

Άνω-κάτω ο σύλλογος της Μασσαλίας μετά τη χθεσινή συνάντηση της διοίκησης με οργανωμένους οπαδούς τού συλλόγου.

Στην παρουσίασή του από τη Μαρσέιγ, αυτό το καλοκαίρι, ο Μαρθελίνο είχε πει ότι είναι μαχητικός και αποφασισμένος να επιβάλει το στυλ του.

Περίπου 2,5 μήνες αργότερα ο Ισπανός τεχνικός αποχωρεί από τους Φωκαείς, σοκαρισμένος από τα σχόλια που έγιναν χθες (18/9) κατά των επικεφαλής της διοίκησης στη συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς.

Ο Μαρθελίνο ενημέρωσε τους παίκτες του σήμερα το πρωί, ανέφερε η Equipe, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί, καθώς δεν δέχτηκε ότι η συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας πήρε αυτές τις διαστάσεις, φτάνοντας σε επίπεδο απειλών και πιέσεων στους ηγέτες.

Η περίπτωση του ίδιου απασχόλησε μόνο μέρος της γκρίνιας των οπαδών, που στόχευαν στη γενικότερη πολιτική των Ισπανών αξιωματούχων της ομάδας. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με τη διοίκηση και η παραίτηση τού Μαρθελίνο δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή και επίσημη, ακόμη κι αν η επιθυμία του να αποχωρήσει είναι ξεκάθαρη.

Αν ο Ίβηρας προπονητής επιμείνει, ο Ζαν-Πιερ Παπέν θα μπορούσε να είναι στον πάγκο την Πέμπτη απέναντι στον Άγιαξ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες μετέχουν στον ίδιο με την ΑΕΚ (Β΄), όπως και η Μπράιτον.

Αν και η Μαρσέιγ δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο εφετινό πρωτάθλημα, αυτή η καταιγίδα γύρω από τον Μαρθελίνο φτάνει σε μια κομβική στιγμή σεζόν, αφού το πρόγραμμα των Φωκαέων θα γίνει πιο σκληρό τις επόμενες εβδομάδες.

Εκτός από την ευρωπαϊκή υποχρέωσή της, η ομάδα θα ταξιδέψει στο «Παρκ ντε Πρενς» την Κυριακή για το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν, πριν μεταβεί στο Μονακό την επόμενη εβδομάδα.