Skip to main content

Η Μάντσεστερ Γ. δεν γνώριζε το «παρελθόν» του Άντονι

Ο αγγλικός σύλλογος είχε ερευνήσει το παρελθόν του Βραζιλιάνου επιθετικού πριν τον αγοράσει από τον Άγιαξ, χωρίς να αποκαλυφθεί κάτι σοβαρό.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαφορετικά ονειρευόταν την εκκίνηση της εφετινής περιόδου.

Στα χειρότερά του από αγωνιστική άποψη και με μια νέα ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ από την Μπράιτον (1-3) το Σαββατοκύριακο, ο σύλλογος πρέπει να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα την ακανθώδη υπόθεση του Άντονι.

Μπλεγμένος σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην κοπέλα του, ο επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων» έγινε επίσης αντικείμενο άλλων δύο καταγγελιών για βίαιη συμπεριφορά.

Μία απ΄ αυτές αφορά την υποτιθέμενη επίθεση σε Βραζιλιάνα φοιτήτρια, την Ραΐσα ντε Φρέιτας, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τού παίκτη στη Βραζιλία τον Μάιο του 2022, όταν ο Άντονι έπαιζε στον Άγιαξ.

Στη συνέχεια το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία του Σάο Πάολο, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την Κυριακή (17/9), η Telegraph αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοούσε αυτή την τελευταία κατηγορία όταν υπέγραψε τον Βραζιλιάνο κι έλαβε γνώση των γεγονότων μέσω του βραζιλιάνικου Τύπου μόλις τις τελευταίες ημέρες.

Η βρετανική εφημερίδα προσθέτει ότι ο σύλλογος είχε πραγματοποιήσει ελέγχους στο παρελθόν του Άντονι, στο περιθώριο της μεταγραφής του από τον ολλανδικό σύλλογο, αλλά οι έρευνες που έγιναν τότε δεν αποκάλυψαν καμία εμπλοκή του σε καμία περίπτωση για επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκλείσει τον Άντονι από τις αγωνιστικές δραστηριότητές της, μέχρι νεωτέρας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

naftemporiki.gr