Skip to main content

Χωρίς νικητή το επαρχιακό ντέρμπι

Τα πάντα στην Τρίπολη έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα σκόραραν από δύο φορές.

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και σ΄ ένα από τα επαρχιακά ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 2-2 στην αρκαδική πρωτεύουσα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Ηπείρου μετρά πια 5 βαθμούς στην κατάταξη, ενώ οι Πελοποννήσιοι έπονται με 4.

Στο 16΄ ο Τζίμας κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, πέρασε τον Καρμόνα και νίκησε τον Παπαδόπουλο δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ένα προβάδισμα που δεν διήρκεσε πολύ, αφού στο 21΄ ο Άλβαρες πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος σε εκτέλεση φάουλ και ισοφάρισε.

Στο 28ο λεπτό ο Τζίμας, σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, δημιούργησε το δεύτερο δίνοντας την ασίστ στον Μπάλαν, ο οποίος πλάσαρε για το 1-2 κι αφού η φάση ελέγχθηκε από το VAR.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45΄+5),όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ζουκάνοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κρεσπί, στο δεύτερο δοκάρι, ισοφάρισε με νέα κεφαλιά.