Skip to main content

Απόψε η μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Σε μια λαμπρή εκδήλωση κι ένα κατάμεστο ΣΕΦ η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει έναν από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες του ελληνικού κι ευρωπαϊκού μπάσκετ, αποσύροντας τη φανέλα του.

Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη έφτασε. Απόψε (17/9, 20:00), οι φίλαθλοι θα τον αποθεώσουν και ο Ολυμπιακός θα τον τιμήσει αποσύροντας τη φανέλα του στον φιλικό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, μία ημέρα μετά το gala προς τιμήν του, στο οποία παραβρέθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Χαρακτηριστική είναι  η φωτογραφία με τους τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Παρθενόπουλο (έδωσε δώρο και κάρτα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο), τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, τον επικεφαλής της Ευρωλίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

 

Παρών και ο Σάσα Βεζένκοφ, προς μεγάλη έκπληξη του «Kill Bill» καθώς η άφιξή του είχε μείνει μυστική από το τιμώμενο πρόσωπο.

Ο Βεζένκοφ πήρε ειδική άδεια από τους Σακραμέντο Κινγκς για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να παραβρεθεί στις τιμητικές εκδηλώσεις για τον παίκτη που ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερο όσων φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού.