Skip to main content

Ο Ρονάλντο πηγαίνει τη Γιουβέντους στο δικαστήριο

Ο Πορτογάλος διεκδικεί 19,9 εκατ. ευρώ ισχυριζόμενος «συμπληρωματική συμφωνία» που του είχε προτείνει η Γιουβέντους, για αναβολή των αποδοχών του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τριετή θητεία στα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους και πλέον νέος σταρ των Αράβων της Αλ Νασρ, ζητεί τα (καθαρά) 19,9 εκατ. ευρώ που δεν έχει λάβει ακόμη από το σύλλογο του Πιεμόντε για απολαβές που αναβλήθηκαν στην εποχή της Covid-19 (οι δύο περίφημοι λεγόμενοι «ελιγμοί μισθού»).

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο CR7, αφού ζήτησε έγγραφα από την Εισαγγελία του Τορίνο, αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Ο Ντιμπάλα, από την πλευρά του, ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο της Γιουβέντους για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών (γύρω στα 3 εκατομμύρια), αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε από την αποζημίωση.

Στη «συμπληρωματική γραφή» που είχε προτείνει η Γιουβέντους στον CR7 να αναβάλει τις απολαβές του, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι σημείωνε:

«Οι συμφωνίες που συνήφθησαν… μας δεσμεύουν να σας παραδώσουμε έως τις 31/07/2021 το συμπληρωματικό μπόνους, συμφωνία που ξαναγράφτηκε στα ομοσπονδιακά έντυπα, τα οποία δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα».

Η συμφωνία που μεταγράφηκε στα ομοσπονδιακά έντυπα, ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στον Ρονάλντο, ο οποίος πλέον αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει ως βάση για νομικές ενέργειες κατά του συλλόγου που τον «αδικεί».

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε αυτήν την ενέργεια από τα πρακτικά μιας συνεδρίασης της 20ης Σεπτεμβρίου 2021, όπου ο Ανιέλι «προτείνει να περιμένουν να θέσει το θέμα (ο Ρονάλντο), εάν ενδιαφέρεται».

naftemporiki.gr