Skip to main content

Το εφετινό clasico θα είναι… ροκ

Οι φανέλες της Μπαρτσελόνα στο «αιώνιο» ντέρμπι με τη Ρεάλ θα έχουν τυπωμένη το σήμα-σύμβολο των μοναδικών Rolling Stones.

Η εφετινή «μητέρα των μαχών» στην ποδοσφαιρική Ισπανία, στις 29 Οκτωβρίου, θα είναι κατά τι διαφορετική από τις προηγούμενες και η αιτία έχει να κάνει με ένα… ροκ στοιχείο της.

Πρόκειται για τη διάσημη γλώσσα των Rolling Stones που θα είναι τυπωμένη στο μπροστινό μέρος της φανέλας των Καταλανών κι αποτελεί το ιστορικό σύμβολο του διάσημου συγκροτήματος.

Η αναφορά ανήκει στο Footy Headlines, το οποίο εξήγησε ότι η ιδιαίτερη εμφάνιση των πρωταθλητών στο ντέρμπι οφείλεται στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της μπάντας, προγραμματισμένη για δύο μέρες πριν το παιχνίδι.

Πως συνδέονται τα γεγονότα; Επειδή χορηγός της Μπαρτσελόνα είναι η εταιρεία Spotify, που ταυτόχρονα έχει αναλάβει και την προώθηση του νέου άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος.

Αυτό που προσθέτει στην προσμονή για τη νέα φανέλα είναι η μοναδικότητα του άλμπουμ των Rolling Stones: το «Hackney Diamonds» θα είναι το πρώτο μετά από 18 χρόνια για το συγκρότημα του Μικ Τζάγκερ.