Skip to main content

Η Μάντσεστερ Γ. ήθελε να πουλήσει τον Σάντσο

Ο λόγος είχε να κάνει με την αντίδρασή του απέναντι στον προπονητή του στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τζέιντον Σάντσο και τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, είναι γνωστή και ξέσπασε μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Άρσεναλ (1-3).

Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε γιατί είχε αφήσει εκτός αποστολής το νεαρό Άγγλο διεθνή κι απάντησε ευθέως πως δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα του στος προπονήσεις.

Ο Σάντο αντέκρουσε τον ισχυρισμό με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανέφερε ότι ο προπονητής του τον έκανε «αποδιοπομπαίο τράγο» για να δικαιολογήσει το ξεκίνημα της ομάδας.

Η ανάρτηση έμεινε στην κορυφή του προφίλ του στο X (πρώην Twitter) για περισσότερο από μία εβδομάδα και διαγράφηκε χθες.

Η ιστοσελίδα The Athletic ανέφερε ότι ο σύλλογος ήταν έτοιμος να πουλήσει τον Σάντσο μετά το ξέσπασμά του, καθώς οι μεταγραφική περίοδος ήταν ακόμα ανοιχτή σε Σαουδική Αραβία και Τουρκία.

Οι σαουδαραβικοί σύλλογοι κλήθηκαν να πληρώσουν τουλάχιστον 65 εκατομμύρια λίρες (81,3 εκατομμύρια δολάρια) για τον παίκτη, αλλά όλες οι προτάσεις τους απορρίφθηκαν από τον Άγγλο επιθετικό.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο Σάντσο ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα για πάρτι με τον σταρ του ΝΒΑ Τζον Γουόλ, για τα γενέθλιά του.

Η Athletic προσθέτει ότι δεν είχε γίνει συνεννόηση με τον Τεν Χαγκ για το ταξίδι, παρότι πολλοί παίκτες της ομάδας που δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις βρίσκονταν σε άδεια.

Το νέο πρόβλημα προκύπτει τη στιγμή κατά την οποία η Γιουνάιτεντ και ο άλλος ακραίος επιθετικός της, Άντονι, συμφώνησαν ότι είναι καλύτερο για τον παίκτη να μείνει μακριά προς το παρόν για να αντιμετωπίσει τις εναντίον του κατηγορίες περί επίθεσης στην πρώην κοπέλα του κι άλλες δύο γυναίκες.