Skip to main content

Ο «Λέβα» έδωσε το τρίποντο στην Παμπλόνα

REUTERS/Vincent West

Με γκολ του Πολωνού άσου της η Μπαρτσελόνα πέρασε δύσκολα με 2-1 από την έδρα της Οσασούνα, σημειώνοντας την τρίτη νίκη στις τέσσερις εφετινές αγωνιστικές της LaLiga.

Με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ψύχραιμα ο Λεβαντόφσκι στο 85΄, η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια με 2-1 από την Παμπλόνα απέναντι στην Οσασούνα.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, οι Καταλανοί κατάφεραν να σημειώσουν την τρίτη νίκη τους στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, έφτασαν στους 10 βαθμούς και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με την Χιρόνα, στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σκορ στο «Ελ Σαδάρ» άνοιξε για τους «Μπλαουγκράνα» ο Κούντε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Άβιλα και ο Τσάβι έριξε στο παιχνίδι Ζοάο Φέλιξ, στο ντεμπούτο του με την «Μπάρτσα».

Στο τέλος τη λύση έδωσε ο Λεβαντόφσκι, που κέρδισε το πέναλτι από τον Κατένα (αποβλήθηκε) κι ευστόχησε απέναντι στον Άιτορ Φερνάντεθ για το τελικό 2-1.

Στα κυριακάτικα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί, η Μαγιόρκα έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σον Μόις» και η Χιρόνα νίκησε εντός έδρας τη Λας Πάλμας 1-0 με γκολ του Πορτού στο 88΄.