Skip to main content

Πρώτη νίκη ο Άρης στο ντεμπούτο του Μάντζιου

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και πήραν τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη, όπου επέστρεψε για δεύτερη φορά, συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα, ύστερα από δύο συνεχείς ήττες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄, όταν από σέντρα του Κάρλσον και κεφαλιά-ασίστ του Μορόν, ο Ζαμόρα κατέβασε την μπάλα και νίκησε τον Παπαδόπουλος για το 1-0.

Οι Αρκάδες βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν και το πέτυχαν στο 28΄ με το αριστερό συρτό σουτ του Μπαρτόλο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 1-1.

Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου στο 61΄ με πλασέ του Μορόν από ασίστ του Νταρίντα, με τον Ισπανό να παίρνει την μπάλα από οριακή θέση και να εκτελεί για το 2-1.

Στο 80΄ οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μορόν από τον Παπαδόπουλο και ο Φαμπιάνο νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρας για το 3-1 στο 82΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν πια σαφές προβάδισμα, όμως οι Πελοποννήσοι μείωσαν σε 2-3 τρία λεπτά αργότερα (85΄) με πλασέ του Μάντζη, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, αλλά ο χρόνος δεν επαρκούσε πια για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.