Skip to main content

Μίλτος Τεντόγλου: Γιατί δεν χαιρέτησα τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε ένα βίντεο καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο. 

Η άφιξη του Μίλτου Τεντόγλου στο ξενοδοχείο μετά τον θρίαμβό του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου είχε ενθουσιασμό, τον παππού του, την μπύρα των πρωταθλητών που μοιράστηκε με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αλλά και μια κίνηση που προκάλεσε αρκετή συζήτηση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο.  Το άτομο που παρακάμπτει είναι ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής και Α’ ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος.

Ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη.  Σε βίντεο, όπου εμφανίζεται με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, ο Τεντόγλου αναφέρει:

«Αυτό που έγινε που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς».

Στο περιστατικό είχε αναφερθεί και ο ΣΕΓΑΣ. «Σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ», δήλωσε.