Skip to main content

Γλυκιά ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό και διπλή πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντνίπρο, εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και παράλληλα την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στη Σλοβακία με το 3-1 επί της Ντνίπρο και απόψε στη Λεωφόρο… σφράγισε την πρόκριση με το 2-2 επί της ουκρανικής ομάδας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για το Τριφύλλι που άνοιξε το σκορ με τον Σπόραρ στο 15′. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με τον Ντόμπβικ στο 23′. Στο δεύτερο μέρος οι Ουκρανοί μπήκαν πιο δυνατά και… πάγωσαν την Λεωφόρο στο 54′ με την κεφαλιά του Σαράπι που έκανε το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση, ηρέμησε και στο 70′ ο Σπόραρ μετά από φανταστική ενέργεια του Τζούρισιτς έκανε το 2-2 και… σφράγισε την πρόκριση. Η Ντνίπρο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τάντσικ στο 75′ και κάπου εκεί τελείωσε η σεμνή τελετή.

Οι ”πράσινοι” θα βρίσκονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο την Μαρσέιγ, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους σε όμιλο του Europa League.