Skip to main content

Μεταγραφή-έκπληξη για τη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού Σαμουέλε Λόνγκο, που -μεταξύ άλλων- έχει φορέσει τη φανέλα της Ίντερ.

Η Λαμία έκανε το «μπαμ» στους θεωρούμενους ως «μικρομεσαίους» συλλόγους της Σούπερ Λίγκας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σαμουέλε Λόνγκο.

Ο 31χρονος πολύ έμπειρος Ιταλός επιθετικός έχει σε υψηλό επίπεδο στη Serie A και στη La Liga, φτάνοντας να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ στην Ιταλία.

Την περασμένη περίοδο έπαιξε στην Ολλανδία για τη Ντόρντρεχτ (Β΄ Εθνική), με την οποία έκανε 37 συμμετοχές, πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (12-01-1992) επιθετικό, Samuele Longo, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ντόρντρεχτ στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας έχοντας 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας συνολικά 12 γκολ και 3 ασίστ.

Ο πολύπειρος Ιταλός φορ, έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο σε Ιταλία και Ισπανία έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Νέων των Τρεβίζο, Πιατσέντζα, Τζένοα, Ίντερ, στην πρώτη ομάδα της Ίντερ, σε Εσπανιόλ, Βερόνα, Ράγιο Βαγεκάνο, Κάλιαρι, Φροζινόνε, Χιρόνα, Τενερίφη, Ουέσκα, Κρεμονέζε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βενέτσια, Βιτσέντζα και Μόντενα.

Επίσης ο Longo έχει αγωνιστεί σε όλες τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, έχοντας μάλιστα φορέσει 17 φορές το Εθνόσημο της U21, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».