Skip to main content

Μετά την «πόρτα» από τον Μπαπέ η Αλ Αχλί βλέπει Οσιμέν

Η απόρριψη της προοπτικής μετακόμισης του Μπαπέ στη Σαουδική Αραβία, έστω για ένα χρόνο, μετατοπίζει το ενδιαφέρον του αραβικού συλλόγου στο «κανόνι» της Νάπολι.

Μετά το οριστικό «όχι» του Κιλιάν Μπαπέ, η Αλ Αχλί στρέφει το ενδιαφέρον της στον Βίκτορ Οσιμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe.

Η Equipe εξηγεί ότι ο Μπαπέ απάντησε αρνητικά στην προσπάθεια του σαουδαραβικού συλλόγου να τον κρατήσει για μια σεζόν με πολύ υψηλό μισθό και τώρα η Αλ Αχλί κοιτάζει άλλους φορ, με πρώτο στη λίστα τον κορυφαίο σκόρερ της περυσινής Serie A.

Ο Νιγηριανός διεθνής στράικερ της Νάπολι μέτρησε την περίοδο 2022-23, συνολικά, 31 γκολ σε 39 αγώνες, οδηγώντας τους «Παρτενοπέι» σε μια μεγάλη σεζόν.

Ο πρόεδρος των «Ατζούρι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει ζητήσει 200 εκ. ευρώ για να συναινέσει σε μια μεταγραφή του 24χρονου άσου, ποσό που φαντάζει «μικρό» για τους Άραβες, οι οποίοι έδιναν 300 εκ. στην Παρί και 700 εκ. στον Μπαπέ, για έναν χρόνο!

Όμως, όπως με τον Γάλλο αστέρα έτσι και σε αυτή την περίπτωση είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να αποφασίσει αν το μέλλον του βρίσκεται στην Ευρώπη ή τη Μέση Ανατολή.

naftemporiki.gr