Skip to main content

Kαμμένου: Παίξαμε ονειρεμένα στην επίθεση

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής πόλο γυναικών, Αλεξία Καμμένου, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας της μετά την νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά επί της Ιταλίας.

Η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε την Ιταλία, εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια ήταν πως παίξαμε ονειρεμένα στην επίθεση. Δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ ευχαριστημένη από το ρυθμό της επίθεσης, τη διαχείριση του χρόνου, τα κορίτσια έδειξαν ένα κομμάτι των δυνατοτήτων τους. Εξ αρχής έχω πει ότι η ομάδα διαθέτει μεγάλο ταλέντο στην επίθεση.

Έχουμε πολλά κορίτσια που σκοράρουν απ’ έξω, πολύ καλές φουνταριστές, ειδικά στην επίθεση μας πήγαν όλα πολύ καλά. Δεν χάσαμε το μυαλό μας που συμβαίνει ενίοτε όταν ξεφεύγει μια ομάδα στο σκορ. Δείξαμε ωριμότητα. Για εμάς ουσιαστικά σήμερα ξεκινούσε το παγκόσμιο, ο δρόμος είναι μακρύς, νομίζω όμως πως με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να πάμε πολύ καλά.

Έχουμε δει πολλές φορές όταν λέμε ότι ανοίγει ο δρόμος για κάτι καλό να μην μας βγαίνει όλο αυτό. Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλέψεις σε αυτά τα τουρνουά που οι ομάδες είναι τόσο κοντά. Θέλαμε την πρώτη θέση στον όμιλο, έχουμε τέσσερις μέρες να ξεκουραστούμε τώρα και να δουλέψουμε. Περιμένουμε τον αντίπαλο μας, θα δουλέψουμε κυρίως στην άμυνα».

Διαβάστε ακόμη

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Εθνική πόλο γυναικών