Skip to main content

Τέλος για την Ίντερ ο Λουκάκου

Οι επαφές του Βέλγου επιθετικού με τη Γιουβέντους εξόργισαν τη διοίκηση των Μιλανέζων, που έκοψε τις γέφυρες με τον παίκτη.

Το… έπος τού Ρομέλου Λουκάκου έχει πάρει άλλη τροπή, καθώς η μετακίνησή του στην Ίντερ είναι εγχείρημα που σταμάτησε εντελώς, με τη Γιουβέντους να αναδεικνύεται πια ως πιθανός προορισμός του.

Ο Λουκάκου φαινόταν καθ’ οδόν προς τους «Νερατζούρι», με την ιταλική πλευρά να είναι έτοιμη να πουλήσει τον Αντρέ Ονάνα για να χρηματοδοτήσει τη μεταγραφή του Βέλγου.

Ωστόσο, το Sky Sport Italia ανέφερε ότι μόλις η Γιουβέντους έδειξε ενδιαφέρον ο Λουκάκου διέκοψε την επικοινωνία με την Ίντερ, εξοργίζοντας τη διοίκηση του συλλόγου.

Η Ίντερ ενημέρωσε την Τσέλσι ότι δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει τις συνομιλίες για τον Λουκάκου και πως αποσύρεται πλήρως από τη διαδικασία. Μια συνομιλία 30 δευτερολέπτων μεταξύ του διευθυντή της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο και του ίδιου του παίκτη, το βράδυ της Παρασκευής (14/7), σηματοδότησε το τέλος του ενδιαφέροντος των Λομβαρδών για τον ποδοσφαιριστή.

Η Γιουβέντους πρέπει να παραχωρήσει τον Ντούσαν Βλχοβιτς προτού μπορέσει να αποκτήσει τον Λουκάκου, με τον Σέρβο να συνδέεται με μια μεταγραφή στην Τσέλσι ή την Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες εβδομάδες.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν η Γιουβέντους μπορεί να πουλήσει τον Βλάοβιτς τις επόμενες εβδομάδες, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: ο Λουκάκου έχει γκρεμίσει τις γέφυρες με την Ίντερ και έχει καταστρέψει τη φήμη του στους οπαδούς των «Νερατζούρι».