Skip to main content

Το σχέδιο Ποστέκογλου για τον Χάρι Κέιν

Ο ομογενής τεχνικός των «Πετεινών» θα συναντήσει αύριο, για πρώτη φορά, τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας και θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει στο σύλλογο.

Αύριο ξεκινούν οι προπονήσεις της Τότεναμ και ο προπονητής της, Άγγελος Ποστέκογλου, θα συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χάρι Κέιν.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός δήλωσε πως αυτή θα είναι μια ευκαιρία για να εξηγήσει στον κορυφαίο Άγγλο επιθετικό πώς σκοπεύει να τον εμπλέξει στο δικό του αγωνιστικό «όραμα» για να τον κρατήσει στο Λονδίνο, ξεπερνώντας την προσφορά της Μπάγερν Μονάχου που, σύμφωνα τις φήμες της αγοράς, έχει έτοιμες 70 εκατομμύρια λίρες για να τον φέρει στο Μόναχο.

Ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, με συμβόλαιο στους Λονδρέζους που λήγει στα τέλη Ιουνίου 2024, σημείωσε 30 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν.

«Ο Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και θέλω να συμμετέχει εδώ», είπε ο Ποστέκογλου σε συνέντευξη Τύπου.

«Θέλω απλώς να συστηθώ στον Χάρι, να του δώσω το όραμά μου, να καταλάβω από αυτόν ποιο είναι το δικό του. Θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον σύλλογο επιτυχημένο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό θέλει και ο ίδιος», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν του είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις για το μέλλον του Κέιν, ο Ποστέκογλου απάντησε: «Όχι, δεν είχα καμία διαβεβαίωση και δεν θα περίμενα καμία. Όσο για μένα, προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτά που ξέρω ότι ισχύουν τώρα και ο Χάρι είναι μέρος της ομάδας».

naftemporiki.gr