Το αναμενόμενο εδώ και αρκετές εβδομάδες, είναι πλέον επίσημο: ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν είναι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρώην τεχνικός της Νις πλήρωσε ιδιαίτερα τη νέα αποτυχία στην ευρωπαϊκή σκηνή.
Αποκλεισμένος στη φάση των 16 από την Μπάγερν Μονάχου και από τη Μαρσέιγ στο Κύπελλο Γαλλίας, ο Γκαλτιέ δεν έπεισε ποτέ πως ήταν ο προπονητής που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.
Επικρινόμενος για τις τακτικές επιλογές του και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας σε πολλές περιπτώσεις, όχι απαραίτητα αθλητικές, ο 56χρονος Μαρσεγέζος έφυγε από το παριζιάνικο πλοίο μόλις μια σεζόν μετά την άφιξή του.
Έχοντας 34 νίκες, 6 ισοπαλίες και 10 ήττες σε 50 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις ως επικεφαλής του συλλόγου, ο Γκαλτιέ δεν βρήκε ποτέ τη σωστή συνταγή για την επιτυχία.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












