Skip to main content

Τέλος ο Μπαράλες στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αργεντινός σέντερ φορ έμεινε συνολικά 6 χρόνια στην ομάδα της Πελοποννήσου και αποχωρεί ως ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της.

Ο Αντόνιο Μπαράλες αποτελεί από σήμερα παρελθόν για τον Αστέρα Τρίπολης, ύστερα από δύο θητείες, συνολικά έξι χρόνια παραμονής στην αρκαδική πρωτεύουσα και 59 γκολ (σε 195 παιχνίδια), που τον κατέταξαν στην πρώτη θέση όλων των εποχών.

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Αστέρα Τρίπολης και στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Αστέρας είναι το δεύτερο σπίτι μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα περάσαμε μαζί. Το ξέρω ότι δεν θα χαθούμε», σημείωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Μπαράλες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τους ανθρώπους της διοίκησης, όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στην ομάδα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους του Αστέρα, για την αγάπη τους και την στήριξή τους. Αυτά τα έξι χρόνια ήταν για εμένα τα καλύτερα χρόνια στην επαγγελματική μου διαδρομή και θα τα κρατήσω για μια ζωή στην καρδιά μου!», κατέληξε.