Skip to main content

Στο κόλπο για τον Πινέδα και ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους Ισπανούς

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευμα της Faro De Vigo αναφέρει πως το «τριφύλλι» έχει καταθέσει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα

Η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ορμπελίν Πινέδα που πραγματοποίησε μια φανταστική σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα αλλά σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μεξικανό μέσο.Όπως αναφέρει η Faro De Vigo, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση οκτώ εκατομμυρίων ευρώ στη Θέλτα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια πολύ συμπαγή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».