Skip to main content

«Αέρας» και στην Πυλαία το Περιστέρι

Η ομάδα του Σπανούλη νίκησε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του (81-64) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών.

Μία νίκη απέχει από την τρίτη θέση στη φετινή Basket League το Περιστέρι, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 81-64, που έφερε τη σειρά των τελικών στο 2-0 για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το τρίτο ραντεβού των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμό το Σάββατο (10/6, 19:15) στο Περιστέρι, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που αναζητούν πια την ολική ανατροπή.

Η άνοδος των Μπίλαν και Ντένμον, άλλαξε την εικόνα του αγώνα με το Περιστέρι να αφήνει πίσω το κακό πρόσωπο τής πρώτης περιόδου, να ανεβάζει την πίεση στους περιφερειακούς και παράλληλα να ανανεώνει επιθέσεις με 17 επιθετικά ριμπάουντ και συνολικά 44, έναντι 30.

Ο Μάρκους Ντένμον είχε 17 πόντους, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, ο Δημήτρης Μωραΐτης 17 πόντους (3/6 τρίποντα) και ο Μίρο Μπίλαν 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κλέψιμο και 3 μπλοκ.

Από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο στοίχισε η επιθετική αφλογιστία από τα μισά της δεύτερης περιόδου και ύστερα, ξεχώρισε ο Γιάνικ Φράνκε με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.