Skip to main content

Η Ρεάλ κινδυνεύει να χάσει κι άλλο αστέρι της

Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Μπενζεμά μπορεί να μην είναι ο μόνος σταρ που θα αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» αυτό το καλοκαίρι.

Στην Ισπανία όλοι πίστευαν ότι αυτή η μεταγραφική περίοδος θα ήταν αρκετά ήρεμη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά η «Βασίλισσα» κινδυνεύει να είναι ο κύριος τροφοδότης της θερινής αγοράς.

Υπήρξαν αποχωρήσεις που δεν ήταν απαραίτητα αναμενόμενες, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Μάρκο Ασένσιο ή ακόμα και οι Εντέν Αζάρ, Μαριάνο Ντίαζ, ενώ θα ακολουθήσουν οι Ντάνι Θεμπάγιος και Νάτσο Φερνάντεθ, επίσης στο τέλος του συμβολαίου τους.

Προς αντικατάστασή τους έχει ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο μια ολόκληρη σειρά ονομάτων, όπως ο Χοσέλου, ο Χάρι Κέιν ή ο Κάι Χάβερτς, αλλά είναι πολύ πιθανό ο Φλορεντίνο Πέρεθ να αναζητήσει, εκτός των προαναφερόμενων επιθετικών, ενίσχυση και στη μεσαία γραμμή τις επόμενες εβδομάδες…

Η Relevo αναφέρει ότι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε δεν θεωρείται πλέον «ανέγγιχτος» από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός, αδιαμφισβήτητος βασικός, είχε μια λίγο πιο δύσκολη σεζόν σε απόδοση.

Είναι ένας παίκτης που κοστολογείται με αρκετά χρήματα και η Ρεάλ γνωρίζει ότι θα μπορούσαν να έρθουν μερικές εξαιρετικές προσφορές το καλοκαίρι, οπότε αν φτάσει μια καλή πρόταση θα γίνει δεκτή.

Ο Ουρουγουανός παρουσιάζεται ως ένας από τους πυλώνες του παρόντος και του μέλλοντος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ο Βινίσιους ή ο Μιλιτάο, αλλά πλέον δεν θεωρείται αμετακίνητος και θα πουληθεί σε περίπτωση δελεαστικής προσφοράς.

Η πληροφορία μπορεί να εκπλήσσει, αλλά με παίκτες όπως ο Καμαβινγκά, ο Τσουαμενί συν τις πιθανές αφίξεις των Τζουντ Μπέλινγχαμ και Γκάμπρι Βέιγα, η μεσαία γραμμή των «Μπλάνκος» θα είναι πλήρης.

naftemporiki.gr