Skip to main content

Πινγκ πονγκ: Απεβίωσε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Μακρής

Ο εκλιπών πρόσφερε τις υπηρεσίες του από όποια θέση κι αν του ζητήθηκε, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και διακεκριμένος αθλητής του Παναθηναϊκού και της ΧΑΝ Αθηνών, Γιάννης Μακρής, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης (30/5) σε ηλικία 73 ετών, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ελληνική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος με καλλιέργεια και μόρφωση, ευγενικός, δοτικός και καλοσυνάτος, πρόσφερε για πολλά χρόνια σημαντικές υπηρεσίες στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση από όποια θέση κι αν κατείχε και ανέδειξε αθλητές.

Με τις γνώσεις του και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του κέρδισε την αναγνώριση και την εκτίμηση όχι μόνο από τους αμέτρητους διεθνείς, με τους οποίους συνεργάστηκε, αλλά από το σύνολο των ανθρώπων του αθλήματος κι έκανε μόνο φίλους.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας, αλλά δεν έπαψε ποτέ ν’ ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα και να ενημερώνεται για αγωνιστικά και όχι μόνο δρώμενα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου στον Προφήτη Ηλία, στο Παγκράτι και ακολούθως η σωρός θα μεταφερθεί για ταφή στο χωριό του εκλιπόντος, στις Κολλίνες Αρκαδίας έξω από την Τρίπολη.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».