Skip to main content

Χωρίς κόσμο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν ο Ολυμπιακός

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας απέρριψε το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για μείωση της αρχικής ποινής (δύο αγώνες) που είχε επιβάλλει ο αθλητικός δικαστής για τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κεκλεισμένων των θυρών θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 ο Ολυμπιακός.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία είχε προσφύγει η πειραϊκή ομάδα για την πρωτόδικη τιμωρία των δύο αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, απέρριψε την έφεση διατηρώντας την αρχική ετυμηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν χωρίς κόσμο μετά την αρχική απόφαση ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0), στα πλέι οφ.

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 160/28.4.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League (αγώνας της 23.04.2023, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League)», αναφέρει η απόφαση.