Skip to main content

Μίλερ: Νιώθω άσχημα για την Ντόρντμουντ, ίσως δεν το αξίζαμε

REUTERS / Benjamin Westhoff

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το πρωτάθλημα στο θρίλερ της Γερμανίας, με τον Τόμας Μίλερ να κάνει δηλώσεις που θα συζητηθούν

Η σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε για τη Μπάγερν Μονάχου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά η ομάδα ήταν όλο τον χρόνο σε κακή κατάσταση, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και για αυτό απολύθηκαν οι Σαλιχάμιτζιτς και Καν, που είχαν διοικητικά πόστα.

Η… αυτοκτονία της Ντόρντμουντ έδωσε τη σαλατιέρα στους Βαυαρούς, αλλά ο Τόμας Μίλερ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μίλησε για πιθανή ποδοσφαιρική αδικία, για ανθρώπινη στεναχώρια, αλλά και για ανατριχίλα για τον τρόπο που η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι απίστευτο να ζούμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ανατριχιάζω. Δεχτήκαμε για άλλη μία φορά φέτος γκολ ισοφάρισης, αλλά τότε ήρθε ο Τζαμάλ και σκόραρε.

Είναι τρελό. Νομίζω ότι όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ίσως νιώθει ότι δεν το αξίζαμε πραγματικά. Και το λέω ανοικτά και το καταλαβαίνω, γιατί το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν χαοτικό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όμως πρόκειται για μία απίστευτη στιγμή για την ομάδα, είναι κάτι που θα το θυμόμαστε.

Πρέπει να σεβόμαστε το δεύτερο μισό της σεζόν που έκανε η Ντόρτμουντ. Για να είμαι ειλικρινής, ήλπιζα ότι δεν θα κερδίσει, αλλά δεν το πίστευα, έδειχναν πολύ σταθεροί τις τελευταίες εβδομάδες. Νιώθω λίγο άσχημα για κάποιους από τους ανθρώπους που ξέρω εκεί, αλλά ως αθλητής έπρεπε να βοηθήσω για να εξασφαλιστεί ο τίτλος».