Skip to main content

Συλλυπητήρια του Ινφαντίνο στο Ελ Σαλβαδόρ

Ο πρόεδρος της FIFA εξέφρασε την οδύνη και την αλληλεγγύη του στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής για την απώλεια των δώδεκα ζωών στο στάδιο «Κουσκατλάν»

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον τραγικό θάνατο δώδεκα ανθρώπων στο Ελ Σαλβαδόρ, οι οποίοι ποδοπατήθηκαν στο συνωστισμό που επικράτησε όταν οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο στάδιο «Κουσκατλάν», στην πρωτεύουσα Σαν Σαλβαδόρ, για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα πρωταθλήματος.

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους μετά τα τραγικά περιστατικά που έλαβαν χώρα στο Ελ Σαλβαδόρ», δήλωσε ο Ινφαντίνο.

«Μαζί με τη FIFA και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους πληγέντες, καθώς και με τον λαό της Δημοκρατίας του Σαλβαδόρ, τη Συνομοσπονδία Concacaf, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Σαλβαδόρ και την Ποδοσφαιρική Λίγκα του Σαλβαδόρ αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Εκτός των νεκρών, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότεροι από πεντακόσιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη ή διακομιδή στο νοσοκομείο.