Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, έλαβε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού το «Comfort Letter» που επιτρέπει στον δήμο Αθηναίων να υπογράψει τη σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό.
«Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό», δήλωσε ο υπουργός.
«Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους των Αθηνών και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τα επόμενα χρόνια, να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο που επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσει η κατασκευή του», πρόσθεσε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












