Skip to main content

Δ. Μελισσανίδης: Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης υπογράμμισε ότι η ομάδα επανήλθε στην κανονικότητα και επιθυμεί ανταγωνιστικές διοργανώσεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν κεντρικό πρόσωπο στη φιέστα της Ένωσης.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου μπορεί από τη νύχτα της 14ης Μαΐου 2023 να καυχιέται ότι πέτυχε όλα όσα είχε υποσχεθεί: μια ομάδα που θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της, θα παίξει ποδόσφαιρο όπως εκείνο των ημερών Μπάγεβιτς, θα κατακτά τίτλους και θα επιστρέψει στη δική της έδρας.

Ο κ. Μελισσανίδης υποδέχθηκε το Κύπελλο του πρωταθλητή στη σουίτα του και το παρέλαβε από τα χέρια του πρωτομάστορα του τίτλου, Ματίας Αλμέιδα, ενώ στη συνέχεια προέβη σε μια σύντομη δήλωση.

«Πριν 10 χρόνια, στο Τατόι, ανέλαβα μια δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του συλλόγου. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της», υπογράμμισε.

«Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτoί οι παίκτες. Θέλω να ξαναδούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια», συνέχισε ο κ. Μελισσανίδης.

Και συμπλήρωσε: «Το φετινό ήταν ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια πρωταθλήματα και να παίρνει τον τίτλο η ομάδα την τελευταία αγωνιστική».