Skip to main content

H ώρα της στέψης στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ με έναν βαθμό κόντρα στο Βόλο στέφεται απόψε πρωταθλήτρια Ελλάδος στη τελευταία αγωνιστική των play-offs της Super League

Έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά το 2018 είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση φιλοξενεί απόψε τον Βόλο στην Opap Arena και της αρκεί ένας βαθμός για να στεφθεί πρωταθλήτρια στη τελευταία αγωνιστική των play-offs.

Η Νέα Φιλαδέλφεια ζει μοναδικές στιγμές αυτό το σαββατοκύριακο και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει ετοιμάσει μια φαντασμαγορική φιέστα, στην οποία έχει ζητήσει από τους οπαδούς της ομάδας να παραμείνουν στις θέσεις τους και να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή αυτής της ξεχωριστής γιορτής.

H oμάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη και θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα, δηλαδή ένα «τρίποντο» του Βόλου, για να πάρει εκείνος το πρωτάθλημα.

Στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ματς της τρίτης θέσης. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς για να τερματίσουν τρίτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα είναι ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρόγραμμα

20:00, ΑΕΚ-Βόλος (CosmoteSport2)

20:00, Παναθηναϊκός-Άρης (CosmoteSport3)

20:00, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Novasports Prime).

Η βαθμολογία: ΑΕΚ 80, Παναθηναϊκός 77, Ολυμπιακός 70, ΠΑΟΚ 67, Άρης 50, Βόλος 40.