Skip to main content

Η αποκάλυψη του Όλιβερ Καν για την Μπάγερν και τον Χάαλαντ

REUTERS/Thilo Schmuelgen

Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι του 2022.

Το καλοκαίρι του 2022, ήταν δεδομένο πως όποια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές ομάδες έκανε δικό της, τον Έρλινγκ Χάαλαντ, θα έβαζε στο ρόστερ της τον κορυφαίο στράικερ της επόμενης δεκαετίας.

Ο Νορβηγός επιθετικός κάνει μυθικά πράγματα με την φανέλα της Σίτι και στη Γερμανία… φούντωσε και πάλι η συζήτηση για το γεγονός πως η Μπάγερν δεν τον απέκτησε από την Ντόρντμουντ. Όπως είχε κάνει παλαιότερα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.

Ο γενικός διευθυντής των Βαυαρών, Όλιβερ Καν, αποκάλυψε την μεγάλη προσπάθεια της Μπάγερν για τον Χάαλαντ, τονίζοντας πως το κλαμπ άγγιξε τα οικονομικά του όρια αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει την μεταγραφή.

«Κάναμε τα πάντα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ αγγίζοντας τα οικονομικά μας όρια. Έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα εγκαταλείψουμε το οικονομικό πλάνο του συλλόγου όσον αφορά στην μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Δεν λειτουργεί έτσι η Μπάγερν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχει μια φιλοσοφία και είναι ότι ξοδεύουμε όσα εισπράττουμε. Το να επενδύεις μεγάλο ποσό σε έναν μόνο παίκτη είναι μεγάλο ρίσκο πάντα. Όλα πρέπει να γίνουν με σοφία.

Ο παίκτης πρέπει να ταιριάξει με την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Το όλο πακέτο ήταν υπερβολικό για εμάς. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις υπόλοιπες ομάδες».