Skip to main content

Η Ναντ απέλυσε τον Κομπουαρέ

Ο Γάλλος τεχνικός κατάφερε πέρυσι να διατηρήσει τα «Καναρίνια» στην κατηγορία και να πάρει το Κύπελλο Γαλλίας, αλλά φέτος η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Οι δρόμοι του Αντουάν Κομπουαρέ και της Ναντ χώρισαν. Ο πρόεδρος Βαλντεμάρ Κίτα αποφάσισε να βάλει τέλος στην αποστολή του προπονητή, καθώς τα «Καναρίνια» δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν ούτε έναν αγώνα από τον Φεβρουάριο.

Η φιναλίστ του Κυπέλλου Γαλλίας και υπερασπίστρια του τίτλου διολίσθησε προς τη ζώνη του υποβιβασμού τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς ο Γάλλος τεχνικός της να καταφέρει να σταματήσει την πτώση.

Η Ναντ είναι 17η κι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος επέλεξε να βασιστεί σε εσωτερικές λύσεις για να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση.

Ο Αντουάν Κομπουαρέ, που κλήθηκε να σώσει τη Ναντ τον Φεβρουάριο του 2021, είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Ligue 1 ενώ οδήγησε το σύλλογο στον πρώτο τίτλο του (Κύπελλο) από το 2001.

Ο Πιερ Αριστού, προπονητής της U19, θα είναι υπεύθυνος για την τεχνική ηγεσία στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της σεζόν, με βοηθό τον Οσβάλντο Βισκαρόντο, νυν προπονητή της γυναικείας ομάδας.