Skip to main content

Ξανά στο προσκήνιο η Κύπρος για τον τελικό

Το ΚΥ.Π.Ε. μετέδωσε πως η ΕΠΟ επανάφερε το αίτημα διεξαγωγής του τελικού στη μεγαλόνησο.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥ.Π.Ε.) μετέδωσε ότι η ΕΠΟ απέστειλε στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της μεγαλονήσου νέο αίτημα για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του ΚΥΠΕ, η ΚΟΠ δεν έχει πρόβλημα στο να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή του τελικού, αρκεί να δώσει το «πράσινο φως» η Αστυνομία, η οποία ήδη έχει ενημερωθεί για το νέο αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Όσο για την ημερομηνία, εφόσον η Κύπρος αποδεχθεί το αίτημα θα πρέπει να αλλάξει.

Η ΕΠΟ έχει ορίσει την 24 Μαΐου, ημέρα που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Κύπρου. Την Κυριακή 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι ελληνικές εθνικές εκλογές, οπότε οι Κύπριοι προτείνουν τη 18η ή τη 19η Μαΐου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.