Skip to main content

Πλησιάζει στη Μόντσα ο Ιμπραΐμοβιτς

Με τη Μίλαν απρόθυμη να ανανεώσει, ο επόμενος προορισμός του «Ίμπρα» φαίνεται ότι βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα μακριά από το Μιλάνο.

Χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς περνά μια πολύ δύσκολη χρονιά στη Μίλαν αλλά έχει ήδη βρει έναν σύλλογο για να συνεχίσει.

Επιστρέφοντας ως ήρωας στη Λομβαρδία το 2019, μετά από δύο χρόνια στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Σουηδός ήταν δυνατός τις τρεις τελευταίες σεζόν της Serie A σημειώνοντας 33 γκολ.

Όμως πέρυσι, παρά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ιταλίας, το πλήγμα ήταν αισθητό: βασικός μόνο 11 φορές στο πρωτάθλημα, ο Σκανδιναβός είδε τις σωματικές δυσλειτουργίες να πολλαπλασιάζονται, ειδικά στο γόνατο.

Προβλήματα που τον κράτησαν μακριά από τα γήπεδα για περισσότερες από 260 ημέρες, από το τέλος της περασμένης σεζόν έως τον Φεβρουάριο του 2023. Με συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, ο «Ίμπρα» κινδυνεύει να μην ανανεώσει, από μια διοίκηση απρόθυμη να προχωρήσει σε ανανέωση.

Όμως, είναι σίγουρο ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από τη γειτονική χώρα έχει σχεδόν βρει ομάδα για να συνεχίσει, ενώ δεν θα χρειαστεί να πάει μακριά από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας…

Ο παίκτης έχει προφορική συμφωνία με τη Μόντσα, λιγότερο από 20 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου. Παραμένοντας στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου ένα χρόνο μετά την άνοδό της στη Serie A, η Μόντσα είναι ιδιοκτησία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενός καλού φίλου του Ιμπραΐμοβιτς από την πρώτη περίοδο του επιθετικού στη Μίλαν.

Για να μην αναφέρουμε την παρουσία ενός άλλου στενού προσώπου που βρίσκεται κοντά στον Σουηδό, τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Οι δύο φίλοι του «Ίμπρα» είναι λοιπόν έτοιμοι να αντέξουν οικονομικά ένα ωραίο μεταγραφικό χτύπημα, επιτρέποντας στον Ζλάταν να ζήσει το πάθος του.