Skip to main content

Εξασφάλισε την Ευρώπη ο Άρης

Οι «κίτρινοι» νίκησαν τον Βόλο με 4-2 και «καπάρωσαν» την πέμπτη θέση έχοντας 10 βαθμούς διαφορά από τους Θεσσαλούς, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Ο Άρης εξασφάλισε συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας περιόδου (Κόνφερενς Λιγκ) μετά τη νίκη με 4-2 επί του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς η διαφορά των 10 βαθμών μεταξύ των δύο αντίπαλων δεν καλύπτεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό, όταν ο Εμπακατά έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πάλμα που από δύσκολη γωνία νίκησε τον Κότνικ για το 1-0.

Στο 43΄ ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Εμπακατά από τον Σι και ο Πάλμα διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και τα δικά του.

Ο Βόλος μείωσε με τον Τάχατο στο 50΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Πάλμα ήταν ο δημιουργός για το 3-1 που σημείωσε ο Γκρέι.

Ο Άλχο μείωσε εκ νέου για τον Βόλο στο 59΄, αλλά έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 64΄, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντέλετιτς, που έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Νταρίντα.

Εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τον Ματέο Γκαρσία να χρίζεται σκόρερ μετά από ενέργεια του Νταρίντα στο 74΄.