Skip to main content

Super League: Κρίσιμα ντέρμπι για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ/INTIME

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό σε ακόμη μία κρίσιμη στροφή των φετινών play-offs για τη μάχη του τίτλου.

Η αγωνία στο κόκκινο ενόψει της 8ης αγωνιστικής των play-offs της Super League που θα διεξαχθεί απόψε, 3 Μαΐου.

Από την στιγμή που το αθηναϊκό ντέρμπι δεν έβγαλε νικητή, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος με 76 βαθμούς και το ”τριφύλλι” έχει την μεταξύ τους ισοβαθμία.

Οι ”πράσινοι” με τρεις νίκες μέχρι το φινάλε κατακτούν το τίτλο ενώ η Ένωση έχει ως μονόδρομο το 3/3 για να εκμεταλλευθεί μία πιθανή απώλεια της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να περάσει εκείνη στη κορυφή.

Στις 20:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Opap Arena σε δύο πολύ κρίσιμα ντέρμπι, στα οποία οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμούς για να έρθουν πιο κοντά στη τρίτη θέση που οδηγεί στο τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

To πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο. Οι ”κίτρινοι” βρίσκονται στο +7 από την θεσσαλική ομάδα και θέλουν την νίκη για να… καθαρίσουν και μαθηματικά την πέμπτη θέση που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το πρόγραμμα

20:00: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
20:00: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
20:00: Άρης-Βόλος

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 76, ΑΕΚ 76, Ολυμπιακός 66, ΠΑΟΚ 63, Άρης 47, Βόλος 40.