Skip to main content

Αποβολή δύο εβδομάδων στον Μέσι

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν τιμώρησε τον σούπερ σταρ της για το χωρίς άδεια ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.

Το ταξίδι του Λιονέλ Μέσι στη Σαουδική Αραβία θα είναι ακριβό… Την επομένη της ήττας στο πρωτάθλημα από τη Λοριάν (1-3), στο «Παρκ ντε Πρενς», ο Αργεντινός άσος εθεάθη στο αεροδρόμιο του Ριάντ, πρωτεύουσας της Σαουδικής Αραβίας.

Επαγγελματική επίσκεψη για τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, αφού έπρεπε να πάει εκεί για να υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο βάρους σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, προκειμένου να σεβαστεί τον επίσημο ρόλο του ως πρεσβευτής τουρισμού για τη χερσόνησο.

Το κακό είναι όμως ότι κανένας προπονητής ή μέλος του τεχνικού επιτελείου της Παρί δεν είχε ενημερωθεί γι΄ αυτό, με αποτέλεσε η διοίκηση να αποκλείσει τον «ψύλλο» από τις δραστηριότητες του συλλόγου για δύο εβδομάδες.

Οι παίκτες είχαν κληθεί στο Camp des Loges για μια κλασική προπόνηση το πρωί της Δευτέρας. Απουσίαζε όμως ο Μέσι, κάτι που προκάλεσε την απορία αρκετών παικτών του παριζιάνικου συγκροτήματος και μελών του επιτελείου του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Équipe, οι παίκτες έμειναν έκπληκτοι από την κίνηση του Αργεντινού, αναφέροντας πιθανή προνομιακή μεταχείριση του αρχηγού της «Αλμπισελέστε».

Στην υποχρέωση αντίδρασης, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να αποβάλει τον Λιονέλ Μέσι για περίοδο δύο εβδομάδων. Ο 35χρονος άσος δεν θα μπορεί να παίξει ή να προπονηθεί, ενώ δεν θα πληρωθεί για τη διάρκεια της τιμωρίας του.

Το νούμερο 30 της Παρί θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος την Κυριακή (7/5) στο Τρουά και με την Αζαξιό στις 13 Μαΐου.