Skip to main content

Αντσελότι: Ασπάζομαι 100% τα λόγια του Αντετοκούνμπο

REUTERS/Juan Medina

Ο Ιταλός τεχνικός, όπως τόσοι άλλοι στις ημέρες που προηγήθηκαν, χρησιμοποίησε τα λόγια του Έλληνα σούπερ σταρ περί αθλητισμού και αποτυχίας.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς μιλάμε για έναν εν ενεργεία προπονητή που βρίσκεται στο Top-5 του πλανήτη.

Οι επιτυχίες του μοναδικές και απλησίαστες, όπως τα τέσσερα Κύπελλα Champions League που έχει κατακτήσει και τα πρωταθλήματα που έχει πανηγυρίσει και στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία εργάστηκε.

Ακόμα και με τόσο βαρυφορτωμένο βιογραφικό, όμως, ο διάσημος Ιταλός τεχνικός δεν ξεχνά ότι στα σπορ το φυσιολογικό είναι να χάνεις, όσους τίτλους κι αν μετράς.

Ως εκ τούτου, ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης ασπάστηκε πλήρως τα πρόσφατα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αντίληψης της αποτυχίας, μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από το Μαϊάμι στα πλέι οφ του NBA.

«Μου φαίνονται θεαματικά λόγια και δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Το μοιράζομαι 100%, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή!», υπογράμμισε ο «Καρλίτο».

«Δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Αποτυχία είναι όταν δεν προσπαθείς να κάνεις πράγματα, δεν προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς», συνέχισε ο Αντσελότι.

«Όταν δίνεις τα πάντα και έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Μερικές φορές τα πράγματα πάνε καλά και μερικές φορές όχι», πρόσθεσε.

«Έχω ένα βαρέλι γεμάτο τίτλους, αλλά αν υπολογίσω αυτούς που έχω χάσει το βαρέλι γίνεται… σπίτι. Τα λόγια του είναι θεαματικά και δεν περιορίζονται μόνο στον αθλητισμό», συμπλήρωσε με παραστατικό τρόπο ο Αντσελότι.