Skip to main content

Ξέσπασε στην Μπέτις η Μπαρτσελόνα

REUTERS/Albert Gea

Οι Καταλανοί συνέτριψαν 4-0 την ομάδα της Σεβίλλης και διατήρησαν τη διαφορά των 11 βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμωμένη από την ήττα στο «Βαγιέκας» (1-2) από τη Ράγιο Βαγιεκάνο πριν από μερικές ημέρες (26/4), η Μπαρτσελόνα ξέσπασε στην Μπέτις την οποία συνέτριψε με 4-0 στο «Καμπ Νου» για την 32η αγωνιστική στη La Liga.

Οι πρωτοπόροι Καταλανοί διατήρησαν τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης έξι παιχνίδια πριν το τέλος κι ετοιμάζονται για την επιστροφή στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος ύστερα από τέσσερα χρόνια «ξηρασίας» (2019).

Το… πάρτι στη Βαρκελώνη ξεκίνησε ο Κρίστενσεν στο 14΄ ανοίγοντας το σκορ απέναντι στους Ανδαλουσιανούς, που πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά και βρίσκονται στην έκτη θέση.

Στο 33΄ οι «Βερδιμπλάνκος» της Σεβίλλης έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Γκονζάλεθ στο 33΄ και η όποια σκέψη για κάτι θετικό έγινε απαγορευτική.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα σε ένα τρίλεπτο, με τον Λεβαντόφσκι να διπλασιάζει στο 36΄ και τον Ραφίνια να γράφει το 3-0 στο 39΄, με το αυτογκόλ του Ροντρίγκεθ στο 82΄ να ολοκληρώνει την καταστροφική βραδιά για την Μπέτις.

Νωρίτερα, η Ρεάλ είχε νικήσει με 4-2 (5΄, 17΄, 42΄ πεν. Μπενζεμά, 47΄ Ροντρίγκο – 45΄ Μάρκες, 62΄ Ρομπερτόνε) την Αλμερία στη Μαδρίτη, ενώ η ουραγός και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Έλτσε συνέτριψε με 4-0 (45΄ Μορέντε, 52΄ Μπογιέ, 53΄ Φιντέλ, 72΄ Κουμπάου) Ράγιο Βαγιεκάνο έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 27ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Λεζέν.