Skip to main content

Ταπείνωση της Ρεάλ στο «Μοντιλίβι»

REUTERS/Albert Gea

Η Χιρόνα έκανε «πλάκα» στη «Βασίλισσα» και με τέσσερα γκολ του Καστεγιάνος έφτασε σε μια θριαμβευτική νίκη.

Βαριά ήττα γνώρισε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Καταλονία, όχι από την Μπαρτσελόνα ή την Εσπανιόλ αλλά από την Χιρόνα, η οποία επικράτησε της «Βασίλισσας» με 4-2 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στη LaLiga.

Μέγας πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Αργεντινός επιθετικός των γηπεδούχων Τάτι Καστεγιάνος, που σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι στον Άντρι Λούνιν ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Τιμπό Κουρτουά.

Ταυτόχρονα έβαλε ουσιαστικά τους τίτλους τέλους στις αμυδρές ελπίδες της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι για τον τίτλο. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει αύριο (26/4) στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο η διαφορά από την αιώνια αντίπαλό της θα φτάσει στους 14 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός της κάκιστης παράδοσης που έχει η Ρεάλ απέναντι στην Χιρόνα: σε 10 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) μετρά πέντε ήττες έναντι τεσσάρων νικών, ενώ στον πρώτο γύρο οι Καταλανοί είχαν φύγει με 1-1 από τη Μαδρίτη.

Ο 24χρονος Καστεγιάνος σκόραρε στο 12ο, 24ο, 46ο και 62ο λεπτό, ενώ για τους Μαδριλένους τα γκολ πέτυχαν οι Βινίσιους (34΄) και Λούκας Βάσκεθ (85΄).