Skip to main content

Υπό κρίση Τούχελ και Δ.Σ. στην Μπάγερν

REUTERS/Heiko Becker

Ο τεχνικός των Βαυαρών και οι αξιωματούχοι έχουν προθεσμία ένα μήνα για να σώσουν μια απογοητευτική χρονιά, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Καλά-καλά δεν πρόλαβε να καθίσει και ο Τόμας Τούχελ φέρεται ήδη να παλεύει ήδη για τη θέση του στην Μπάγερν Μονάχου, με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να είναι έτοιμο για σημαντικές αποφάσεις σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και της Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στην πατρίδα του τη Γερμανία τον Μάρτιο, όταν συμφώνησε να διαδεχθεί τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην Allianz Arena.

Ωστόσο, τα βρήκε δύσκολα στη Βαυαρία, με την Μπάγερν να αποκλείεται από το Champions League (από τη Μάντσεστερ Σίτι) και το Κύπελλο Γερμανίας (από τη Φράιμπουργκ).

Οι πρωταθλητές έχουν επίσης παραδώσει την πρώτη θέση της Bundesliga στην Ντόρτμουντ, με τον Τούχελ να μετρά μόλις δύο νίκες στα πρώτα επτά παιχνίδια του ως επικεφαλής.

Η Bild αναφέρει ότι οι επικεφαλής της Μπάγερν πρόκειται να συναντηθούν στις 22 Μαΐου, πέντε ημέρες πριν από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το προπονητικό και το διευθυντικό επιτελείο.

Ο Όλιβερ Καν, ο οποίος κατέχει επί του παρόντος τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αντιμετωπίζει ένα δυσάρεστο ερώτημα για το μέλλον του, ενώ ο αθλητικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιντζιτς θα μπορούσε επίσης να απομακρυνθεί εάν διαπιστωθεί ότι απαιτείται αλλαγή στην κορυφή.

Ο Καν, ο Σαλιχάμιντζιτς και ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ ένιωσαν όλοι την ανάγκη να μπουν στα αποδυτήρια μετά την απογοητευτική ήττα με 1-3 από τη Μάιντς το Σάββατο, με τον Τούχελ να δέχεται ήδη πιέσεις, λίγες εβδομάδες αφότου υπέγραψε ένα συμβόλαιο που υποτίθεται ότι θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025

naftemporiki.gr