Skip to main content

Τελείωσε με Άρη και παίρνει σειρά η Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός «σκούπισε» εύκολα τη σειρά των πλέι οφ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στρέφει την προσοχή στην Ευρωλίγκα, όπου θα επιδιώξει να προκριθεί στο Φάιναλ-4.

Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους ημιτελικούς των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, αφού ο Άρης δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» σε κανέναν από τους δύο αγώνες.

Μετά την επικράτηση στο ΣΕΦ την Τετάρτη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε άνετα απόψε και από το Αλεξάνδρειο επικρατώντας με 82-58, έκανε το 2-0 και περιμένει τον αντίπαλό της, που θα προκύψει από το ζεύγος ΠΑΟΚΠρομηθέας Πάτρας.

Η πειραϊκή ομάδα, που δημιούργησε διψήφιες διαφορές από την πρώτη περίοδο και τις διατήρησε, στρέφει πια την προσοχή στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τις μονομαχίες με τη Φενέρμπαχτσε για μια θέση στο Φάιναλ-4 του Κάουνας.

Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Βεζένκοφ (19π., 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα) και για τους «κιτρινόμαυρους» ο Καββαδάς (13π.).

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ελλείψεις και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με οκτώ παίκτες, αφού οι τραυματίες Χόρκλερ και Σανόγκο ήταν θεατές, ενώ Σχίζας και Χρηστίδης δεν χρησιμοποιήθηκαν.