Skip to main content

Τροχαίο ατύχημα με τραμ για τον Τσίρο Ιμόμπιλε

ANSA / RICCARDO ANTIMIANI

Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός και αρχηγός της Λάτσιο απέφυγε τα χειρότερα γλιτώνοντας με κάταγμα στα πλευρά, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι κόρες του.

Πρωινό μεγάλου φόβου για τον Τσίρο Ιμόμπιλε και τις κόρες του, καθώς ο σέντερ φορ και αρχηγός της Λάτσιο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Ρώμη.

Το αυτοκίνητο του επιθετικού της «Μπιανκοτσελέστε», στο οποίο επέβαιναν και οι δύο κόρες του, συγκρούστηκε με το τραμ της γραμμής 19 καθώς διέσχιζε τη γέφυρα Ματεότι, μεταξύ Πράτι και Φλαμίνιο, περίπου στις 08:30.

Το τραμ βγήκε από τις ράγες, το αυτοκίνητο καταστράφηκε. Ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην αστυνομία, εξήγησε ότι το τραμ πέρασε ενώ είχε απαγορευτικό.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μεταφέρθηκε για έλεγχο στην Πολυκλινική Τζεμέλι. «Τραύμα παραμόρφωσης της σπονδυλικής στήλης και σύνθετο κάταγμα της ενδέκατης δεξιάς πλευράς»: αυτή είναι η διάγνωση για τον σέντερ φορ, ανέφερε η ιστοσελίδα της Λάτσιο.

«Ο ποδοσφαιριστής», συνεχίζει το δελτίο Τύπου, «παραμένει υπό παρακολούθηση στο τμήμα επείγουσας ιατρικής που διευθύνει ο καθηγητής Φραντσέσκο Φραντσέσκι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Agostino Gemelli IRCCS στη Ρώμη».

Η μεγαλύτερη κόρη διακομίστηκε επίσης στο Τζεμέλι και η μικρότερη μεταφέρθηκε στο Μπαμπίνο Τζεζού, ενώ 8 επιβάτες του τραμ διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της ιταλικής πρωτεύουσας.