Skip to main content

Champions League: Σπουδαίο ματς στη Μαδρίτη και «εμφύλιος» στο Μιλάνο

Eurokinissi Sports

Η Ρεάλ φιλοξενεί την Τσέλσι και η Μίλαν τη Νάπολι στα παιχνίδια που ολοκληρώνουν την πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την μεγάλη νίκη της Σίτι επί της Μπάγερν και το σπουδαίο διπλό της Ίντερ μέσα στη Λισαβώνα, συνεχίζεται απόψε στις 22:00 η πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών του Champions League.

H Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Τσέλσι και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στους ”μπλε” του Λονδίνου, οι οποίοι πραγματοποιούν μια κάκιστη χρονιά στη Premier League

«Αισθάνομαι λυπημένος κοιτάζοντας τη θέση της Τσέλσι στον πίνακα. Έχω μια φανταστική ανάμνηση από αυτόν τον σύλλογο, από τους ανθρώπους που εργάζονται ακόμα εκεί. Είμαι υποστηρικτής της Τσέλσι, γιατί πέρασα δύο χρόνια εκεί», είπε o προπονητής της Ρεάλ, Κάρλος Αντσελότι.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μίλαν φιλοξενεί τη Νάπολι στον ιταλικό εμφύλιο. Η Νάπολι βρίσκεται στη κορυφή της Serie A και μάλιστα 23 βαθμούς μακριά από τους ”ροσονέρι”. Βέβαια στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, η Μίλαν νίκησε 4-0 μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και η φανέλα της έχει πάντα ένα ειδικό βάρος στην Ευρώπη.

naftemporiki.gr