Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 4-0 του Βόλου, που βρήκε δυο γκολ στο δεύτερο μισό του αγώνα και περιόρισε το εύρος της ήττας του.

O ΠΑΟΚ έκανε για ένα ημίχρονο επίδειξη δύναμης απέναντι στον Βόλο, που… πλήρωσε τα σπασμένα για τις δύο συνεχείς ήττες, από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο «Δικέφαλος» νίκησε με 4-2 θεσσαλική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, αφού προηγήθηκε 4-0 στο καταιγιστικό πρώτο ημίχρονό του, για να κατεβάσει εντελώς ταχύτητα στην επανάληψη.

Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν στους 3 βαθμούς από τον τρίτο Ολυμπιακό, ενώ οι Θεσσαλοί παραμένουν στο -1 από τον (πέμπτο) Άρη.

Πάντως, η χαρά για τους τρεις βαθμούς μετριάστηκε από τους τραυματισμούς των Ελ Καντουρί και Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον Μαροκινό να αποχωρεί με κλάμματα.

Στο 6΄ από κόρνερ του Ζίβκοβιτς ο Ίνγκασον άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 ήταν προσωπική υπόθεση του Νάρεϊ: ο πρώην ακραίος επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχθηκε ωραία την μπάλα, προσποιήθηκε και νίκησε τον Κλέιμαν στο 16΄.

Ο Ελ Καντουρί αποχώρησε τραυματίας λίγο αργότερα, αλλά ο αντικαταστάτης του, Τάισον, έφτιαξε το 3-0 για τον Νάρεϊ στο 27ο λεπτό, ολοκληρώνοντας ιδανική αντεπίθεση, ενώ ο πρώην άσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ ετοίμασε και το 4-0 για τον Ντάντας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε για να μειώσει, αρχικά με κεφαλιά του Τσοκάνη στο 58΄ κι εν συνεχεία με τον Οζέγκοβιτς στο 88΄.