Skip to main content

Τεράστια νίκη παραμονής ο Ιωνικός

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έφυγε από το Αγρίνιο με ανυπολόγιστης αξίας νίκη (1-0) και ξέφυγε από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Ο Ιωνικός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος και βγήκε από τις δύο τελευταίες θέσεις, αφήνοντας πίσω του Λαμία και Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Νεάπολης ήταν ανώτερη στο ξεκίνημα, ο Φαντιγκά δέσποζε στη μεσαία γραμμή και στο 37΄ ο διαιτητής Βεργέτης, αφού είδε το βίντεο έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Μλάντεν και ο Σεμπά με ψυχραιμία νίκησε τον Ανέστη για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν την πρώτη τελική στο 53΄ με ένα (άστοχο) σουτ του Στάιτς, για να χάσουν μεγάλη ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι στο 60΄, όταν ο Ελευθεριάδης «σημάδεψε» το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 73΄ ο Καρέλης έκανε κακό τελείωμα προ του Χουτεσιώτη και στο 90΄ τα «Καναρίνια» είχαν δύο δοκάρια μέσα σε δευτερόλεπτα (!), αρχικά με την κοντινή κεφαλιά του Κολοβού κι εν συνεχεία με τον Καρέλη στην εξέλιξη της φάσης ο Καρέλης.