Skip to main content

«Τεσσάρα» του ΟΦΗ στη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν τα κατάφερε στο Ηράκλειο και γνώρισε βαριά ήττα από το συγκρότημα της Κρήτης, βλέποντας το θετικό σερί της να διακόπτεται.

Ο ΟΦΗ νίκησε 4-1 με ανατροπή τη Λαμία στο «Θ. Βαρδινογιάννης», σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πίεση από την αρχή αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα το σκορ άνοιξε η ομάδα της Φθιώτιδας στο 21΄, όταν ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε και ο Μαρτίνεθ μόνος στην περιοχή πλάσαρε για το 1-0.

Ωστόσο, η ομάδα του Νταμπράουσκας κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή πριν το ημίχρονο, ισοφαρίζοντας αρχικά με συρτό σουτ του Ντίκο στο 42΄ και κάνοντας το 2-1 στο 45΄, με τον Μεγιάδο να σουτάρει εκτός περιοχής, την μπάλα να βρίσκει στον Τζανδάρη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η Λαμία προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στο β΄ μέρος αλλά στο 78΄ δέχθηκε και τρίτο γκολ: ο Λάρσον βρήκε στον Τοράλ στην περιοχή και ο Ισπανός σκόραρε.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1) από πάσα του Μοσκέρα, ενώ η Λαμία είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Τόσιτς.