Skip to main content

Ο Γάλλος Elite Λετεσιέ στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Στη συνάντηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Ούγγρος Μπόγκναρ ενώ στο Πανθεσσαλικό την αναμέτρηση Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος.

Ο Γάλλος Elite διαιτητής Φρανσουά Λετεσιέ ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο μεθαυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Για τον 34χρονο διαιτητή θα είναι η πρώτη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Σιρίλ Μουνιέ και Μεντί Ραϊμονί, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος και στο VAR ο Γάλλος Πιέρ Γκελούστ με τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Τους τελευταίους 12 μήνες ο Λετεσιέ έχει διαιτητεύσει 35 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 22 παιχνιδιών στη Ligue 1, ένα στη Ligue 2, τέσσερα στο Europa League, 2 στο Κύπελλο Γαλλίας, τέσσερα στο Champions League και δύο στο Nations League.

Επιπλέον, ήταν τέταρτος διαιτητής μία φορά. Σε αυτές τις αναμετρήσεις έδειξε 55 κίτρινες κάρτες (μέσος όρος 1,57 ανά αγώνα) και 4 κόκκινες (0,11 μ.ο.).

Στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ από την πρώτη κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Βασίλη Νικολακάκη.

Τη συνάντηση Βόλος-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντάνα, Κωνσταντίνο Ψαρρή, τέταρτος θα είναι ο Στάθης Γκορτσίλας και στο VAR οι Στέφανος Κουμπαράκης, Θεόφιλος Μωϋσιάδης.