Skip to main content

«Θύελλα» στην ΑΕΚ για το ακυρωμένο γκολ του Άμραμπατ στο ντέρμπι

Ο Λευκορώσος ρέφερι έβαλε «φωτιά» από νωρίς στο ντέρμπι των «Δικέφαλων» με την απόφασή του, καθώς ουδείς έχει καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το τέρμα των «κιτρινόμαυρων».

Μια απόφαση του Λευκορώσου Κουλμπάκοφ, που διευθύνει το εν εξελίξει ντέρμπι των «Δικέφαλων» στην Τούμπα, ήδη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη συζήτηση.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ελίτ διαιτητής της UEFA ακύρωσε χωρίς προφανή λόγο γκολ του Άμραμπατ, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!», ήταν το αρχικό σχόλιο της Ένωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…», συνέχισε με νέα ανάρτηση η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«36’ Ο Αουγκούστο ρίχνει αγκωνιά στον Άμραμπατ, ο Κουλμπάκοφ δεν του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα!», το τρίτο σχόλιο στα social media.

«Λήξη πρώτου μέρους: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0. Το παιχνίδι έχει ήδη σημαδευτεί ανεξίτηλα και έχει αλλοιωθεί ξεκάθαρα από την απίστευτη απόφαση – σκάνδαλο του Κουλμπάκοφ, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ της ΑΕΚ στο 7΄», η ανάρτηση της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.