Skip to main content

Χρυσή νίκη για τον Ιωνικό

Με αυτογκόλ του Καρμόνα από νωρίς η ομάδα της Νίκαιας έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στη Νίκαια και αναθέρμανε τις ελπίδες παραμονής της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ιωνικός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Νεάπολη, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, άφησε τελευταίο τον Λεβαδειακό και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή.

Η πειραϊκή ομάδα έφτασε τους 21 βαθμούς, αφήνοντας τον Λεβαδειακό στους 19 και μειώνοντας στους 2 από ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Οι Πελοποννήσιοι, από την πλευρά τους, έμειναν στους 28.

Στο 4ο λεπτό, από κόρνερ του Σάκιτς ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά και ο Τασουλής απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος, στο 8΄ σουτ του Μάσας πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό το σκορ άνοιξε (κι έκλεισε).

Στο σημείο εκείνο ο Σεμπά βρήκε τον Μύγα, εκείνος γύρισε την μπάλα και ο Καρμόνα προσπαθώντας να τη διώξει την έστειλε στα δίχτυα του τερματοφύλακά του (Τσιφτσής) για το 1-0.

Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν και στο 75΄ ο Σεμπά πέρασε και τον Τσιφτσή αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.