Skip to main content

Μάχες σε όλα τα μέτωπα των πλέι άουτ

Τέσσερις ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τις τελευταίες δύο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει «αδιάφορο» παιχνίδι.

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ συνεχίζεται σήμερα (1/4) η προσπάθεια τεσσάρων ομάδων για να αποφύγουν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, αφού σε Λαμία, Ιωνικό και Λεβαδειακό προστέθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη 12η θέση.

Με συλλογή τεσσάρων βαθμών σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, ο Λεβαδειακός περιμένει τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες νίκησαν τον Ιωνικό στην πρεμιέρα των πλέι άουτ κι ανέβηκαν στην κορυφή της ειδικής κατάταξης,

Από την πλευρά της, η ομάδα της Νίκαιας υποδέχεται στη Νεάπολη τον Αστέρα Τρίπολης, που επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων.

Τα «καναρίνια» φιλοξενούν στο Αγρίνιο τη Λαμία αγνοώντας τη νίκη για τέσσερα παιχνίδια, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας νικώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησε ένα αήττητο σερί τεσσάρων παιχνιδιών.

Οι Ηπειρώτες αναμένουν στους «Ζωσιμάδες» τον ΟΦΗ, με τις ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες στα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετρά δέκα συνεχή παιχνίδια χωρίς νίκη και νέα βαθμολογική απώλεια θα σημάνει μεγαλύτερους βαθμολογικούς «μπελάδες».

Η ειδική βαθμολογία: Ατρόμητος 32, Παναιτωλικός 29, Αστέρας Τρίπολης 28, ΟΦΗ 27, ΠΑΣ Γιάννινα 23, Λαμία 20, Λεβαδειακός 18, Ιωνικός 18.

Το πρόγραμμα των πλέι άουτ (Σάββατο 1 Απριλίου 2023): 

  • 17:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
  • 17:30 Παναιτωλικός – Λαμία
  • 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ
  • 21:00 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης