Skip to main content

Euroleague: Ελληνικός «εμφύλιος» στο ΣΕΦ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (31/3, 21:30) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μάχη αιωνίων απόψε(31/3, 21:30) στο Φάληρο για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες θα πατήσουν το παρκέ του ΣΕΦ, έχοντας εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους στη φετινή διοργάνωση, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη κορυφή και θέλουν να παραμείνουν σε αυτή ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, όντας στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα ντέρμπι, όμως, πάντα είναι ντέρμπι και οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των δώδεκα συνεχόμενων ηττών από τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις και να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, μετά την νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» και έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play-offs δεν θα έχουν στην διαθεσή τους, τον Αϊζάια Κάνααν που παραμένει αμφίβολος, καθώς δεν είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ την Πέμπτη, έπειτα από την γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον Παναθηναϊκό οι Νέιτ Ουόλτερς και Ματέους Πονίτκα έχουν τεθεί νοκ-άουτ ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.